Trei tineri, depistaţi de jandarmi cu substanţe interzise asupra lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii deţineau substanţele ilegale pentru consum propriu FOTO IJJ Călăraşi
Tinerii deţineau substanţele ilegale pentru consum propriu FOTO IJJ Călăraşi

Jandarmii călărăşeni au surprins trei persoane care aveau asupra lor două pliculeţe şi două ţigarete cu un conţinut de fragmente vegetale uscate, susceptibile a avea efect psihoactiv.

Astfel, sâmbătă, 11 ianuarie, în jurul orei 08.30, un echipaj de jandarmerie, aflat în executarea atribuţiilor de serviciu, a observat pe strada Aleea Centralei un tânăr cu un comportament suspect.  După efectuarea legitimării şi a controlului corporal preventiv, asupra acestuia a fost găsit un pliculeţ din staniol ce conţinea fragmente vegetale uscate de culoare galben-verzuie, susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Duminică, 12 ianuarie, jandarmii au prins alţi doi tineri, pe strada Jirlău şi strada Prelungirea Bucureşti,  care aveau asupra lor două ţigarete şi un pliculeţ cu un conţinut de fragmente vegetale uscate, pasibile de a avea efect psihoactiv. Conform declaraţiilor celor în cauză, produsele erau pentru consum propriu.

Jandarmii le-au întocmit celor trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 24 ani, actele de sesizare conform prevederilor procedurale, care au fost înaintate, împreună cu probele găsite asupra lor, autorităţilor competente pentru continuarea cercetărilor

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite