Trafic rutier deviat pe Autostrada Sorelui din cauza reparaţiilor la carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări de reparaţii pe A2 FOTO Adevărul
Lucrări de reparaţii pe A2 FOTO Adevărul

Traficul rutier este deviat joi, 12 noiembrie, pe mai multe tronsoane de drum de pe Autostrada Soarelui din cauza reparaţiilor la carosabil

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 33 – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, judeţul Călăraşi, traficul rutier a fost deviat de pe calea 1 (sensul către Constanţa) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

 Şi pe tronsonul kilometric 27 – 17 (Brăneşti - Cernica, judeţul Ilfov), traficul este deviat de pe calea 2 (sensul către Bucureşti) pe sensul opus, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura devierii se aplică pentru efectuarea unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, şoferii sunt sfătuiţi de poliţişti să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Vă mai recomandăm şi:

Tragedia de la Terapie Intensivă. De ce sunt insuficiente actualele restricţii

 

Fostul avocat personal al lui Trump, despre ce va face preşedintele american în ziua învestirii: „Nu are de gând să întârzie la Casa Albă. Îl vor da afară”

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite