Tâlhărit de un bărbat băut. Agresorul şi-a bătut victima şi i-a furat sticlele cu vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reţinut Foto:Arhivă Adevărul
Suspectul a fost reţinut Foto:Arhivă Adevărul

Un bărbat din comuna Săruleşti a fost reţinut după ce şi-a tâlhărit un consătean. Beat fiind, suspectul a mai avut puterea să lovească un bărbat de 52 de ani pe care l-a lăsat fără 600 de lei şi un bax cu băuturi alcoolice.


Poliţiştii Secţiei 8 Tămădău Mare l-au reţinut pe tânărul bănuit că a tâlhărit o persoană pe o stradă din comuna Săruleşti. Pe 4 ianuarie, victima s-a dus la poliţie şi a apovestit cum a fost bătut şi i s-au furat banii din buzunar şi bunurile.

La scurt timp, agresorul a fost prins. Este vorba despre Marin C., de 33 de ani, care se afla sub influenţa alcoolului  la momentul săvârşirii faptei. Anchetatorii spun că acesta ar acostat victima pe o stradă din comuna Săruleşti a lovit-o şi ar fi deposedat-o de 600 lei şi de un bax cu băuturi alcoolice. Suspectul a fost reţinut pentru tâlhărie şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

Doi tâlhari din Dor Mărunt, reţinuţi după ce au agresat un bătrân. Suspecţii au fost suprinşi de victimă când furau găini

Tâlhari după gratii. Cum a prins un bătrân de 79 de ani doi hoţi care au venit să-l jefuiască

O tâlhărie pe zi. Tânărul care acosta femei în scări de bloc şi apoi le smulgea lânţişorul de la gât, reţinut

Tâlhărie la Chirnogi. Angajata unui magazin, la un pas de moarte, după ce a fost bătută crunt de un individ pentru 450 de lei

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite