Sute de persoane, prinse de poliţişti pe stradă fără mască

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 1.800 de persoane au fost legitimate FOTO IPJ Ialomiţa
Peste 1.800 de persoane au fost legitimate FOTO IPJ Ialomiţa

Peste 1.800 de persoane legitimate, 203 societăţi comerciale şi 413 mijloace de transport au verificate în ultimele 24 de ore pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus.

Marţi, 8 decembrie, poliţiştii alături de reprezentanţi ai unor instituţii de aplicare a legii din judeţul Călăraşi, au continuat acţiunile în sistem integrat, în zonele publice aglomerate, în trafic, precum şi în mijloacele de transport şi cele de transport în comun, pentru verificarea respectării prevederilor legale şi a măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii răspândirii Covid-19.

În cadrul acţiunilor desfăşurate în ultimele 24 de ore, echipele mixte au acţionat integrat, au legitimat 1.832 de persoane şi au verificat respectarea prevederilor legale dispuse în contextul stării de alertă şi a măsurilor sanitare în 203 societăţi comerciale şi 413 mijloace de transport, din care 197 de mijloace de transport public în comun. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 157 sancţiuni contravenţionale, 138 fiind pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Poliţiştii, alături de reprezentanţi ai unor instituţii de aplicare a legii din judeţul Călăraşi, au continuat acţiunile în sistem integrat, în zonele publice aglomerate, în trafic, precum şi în mijloacele de transport şi cele de transport în comun, pentru verificarea respectării prevederilor legale şi a măsurilor de protecţie sanitară, în vederea prevenirii răspândirii Covid-19.

Vă recomandăm şi:

Alegeri parlamentare 2020. Noroc chior! Cum au devenit Mara Calista şi Sorin Lavric deputat şi senator, deşi nu mai sperau

Copila de AUR care a dus partidul la 15% în Botoşani şi a demisionat a doua zi

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite