Studenţi ai USAMV-Filiala Călăraşi, la Forumul Agricultorilor din cadrul INDAGRA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţi din Călăraşi, la Forumul Agricultorilor FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin
Studenţi din Călăraşi, la Forumul Agricultorilor FOTO Facebook/Daniel Ştefan Drăgulin

Zeci de studenţi ai USAMV - filiala Călăraşi, alături de primarul oraşului, Daniel Ştefan Drăgulin, sunt prezenţi joi, 1 noiembrie, la Forumul Agricultorilor din România, eveniment organizat în cadrul celui mai important târg de agricultură din ţară, INDAGRA.

"Particip la Forumul Agricultorilor din România, eveniment organizat în cadrul celui mai important târg de agricultură din ţară - INDAGRA, de către Institutul de Studii Populare şi Societatea liberală. Sunt prezenţi reprezentanţi ai asociaţiilor de profil agricol, parlamentari, europarlamentari, reprezentanţi ai mediului academic. Totodată, sunt prezenţi şi studenţi ai USAMV - filiala Călăraşi". a anunţat primarul Drăgulin pe pagina sa de socilaizare.

La Bucureşti s-a deschis INDAGRA 2018, târg internaţional de produse din domeniul agriculturii, ce se va desfăşura în perioada 31 octombrie-4 noiembrie 2018. Alături de INDAGRA, mai au loc expoziţiile INDAGRAB FOOD şi EXPO DRIK. La manifestări sunt prezente peste 750 de companii din 25 de ţări, pe parcursul a cinci zile de expoziţii şi activităţi conexe (seminarii, conferinţe, mese rotunde), în cadrul evenimentelor. Acestea au loc pe o suprafaţă de peste 64.000 de metri pătraţi, pe care cei mai mari producători şi importatori aduc în atenţia publicului noutăţile din: agricultură, horticultură, zootehnie, alimentaţie publică şi băuturi.

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite