Șofer cu tupeu, lăsat pieton. Amenda uriașă pe care a primit-o: „Un bizon adevărat. Trebuie protejat” VIDEO

0
Publicat:

Un șofer din Călărași a fost lăsat pieton și a încasat o amendă uriașă pentru un incident pe care l-a provocat pe Autostrada Soarelui. Bărbatul a rămas și fără permis pentru 4 luni pentru bullying în trafic.

"Dragă domnule conducător auto/pieton pentru o perioadă,

După măsurile luate de către colegul nostru de la Biroul de Poliție Autostrada A2, venim și noi cu o completare, dacă ne permiteți…Să vă puneți în postura celui forțat din spate, așa cum se vede și în materialul video. Dacă se speria în acel moment, avea o reacție și trăgea de volan? Unde se ajungea? Se pare că acest tip de bullying în trafic încă persistă, iar, până nu va dispărea, colegi precum Mihai (agentul constatator din cazul de față) vor fi acolo să ia măsuri! Conduceți regulamentar!", a postat Poliția Română pe pagina de socializare a instituției, alături de o scurtă filmare cu șicanarea în trafic. 

Șoferul din Călărași a fost lăsat fără permis FOTO Captură video Poliția Română
Șoferul din Călărași a fost lăsat fără permis FOTO Captură video Poliția Română

Bărbatul din Călărași, în vârstă de 49 de ani, a fost filmat în momentul în care forța un alt șofer să accelereze pentru a-i permite să înainteze. Șoferul cu tupeu a fost amendat cu 3.400 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

Postarea Poliției Române a devenit virală, iar internauții s-au grăbit să comenteze: "Felicitări! Mai ales pentru faptul că are Audi", "Nici de cei cu BMW nu îmi e rușine", în timp ce alții i-au lăudat pe polițiști: "Felicitări! La cat mai mulți astfel de pietoni!", "Pentru așa ceva ar trebui pedepse mai mari!", "Felicitări, bravo! câți mai mulți pietoni!", iar un altul a comentat sarcastic: "Un bizon adevărat. Trebuie protejat!"

Amenințare cu pistol, după o șicanare în trafic pe o stradă din Târgu Jiu

Un scandal în trafic a avut loc, miercuri, 26 iulie 2023, pe o stradă din zona Pieței Mici din municipiul Târgu Jiu. Un tânăr a fost amenințat cu un pistol de tip airsoft, după o șicanare în trafic.

Poliția a intervenit și cei doi tineri, precum și fratele unuia dintre ei au fost duși la audieri. Potrivit Poliției, un tânăr a fost amenințat de alt tânăr în vârstă de 24 de ani. Anterior, cel din urmă și fratele său l-ar fi agresat pe pistolar.

Oamenii legii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

La data de 26 iulie, un conducător auto a sesizat prin apel de urgență Poliția Municipiului Târgu Jiu, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918, a fost amenințat cu un pistol de un alt participant la trafic. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că, în jurul orei 17:30, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan în trafic, un tânăr de 24 de ani, din localitatea componentă Romanești, ar fi fost amenințat cu un pistol de tip airsoft, de un alt tânăr, de 25 de ani, din comuna Bălești. Totodată, tânărul de 24 de ani, împreună cu fratele său, de 35 de ani, l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 25 de ani. Polițiștii au identificat pistolul, stabilind că este vorba despre o armă neletală, care nu se supune autorizării, fiind ridicat în vederea continuării cercetărilor“, au transmis reprezentații Poliției Gorj.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite