Singura elevă din Olteniţa cu 10 la Bacalaureat, premiată de Primărie

0
0
Ioana Pavelescu, singura elevă cu 10 la Bacalaureat din Olteniţa FOTO Facebook/Primăria Olteniţa
Ioana Pavelescu, singura elevă cu 10 la Bacalaureat din Olteniţa FOTO Facebook/Primăria Olteniţa

Ioana Pavelescu, singura eleva din municipiul Olteniţa care a obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat a fost premiată cu 3.000 de lei de către autorităţile locale.

În şedinţa ordinară a Consiliului Local Olteniţa din 29 iulie, consilierii  au aprobat acordarea de la bugetul local a sumei de 3.000 lei pentru premierea Ioanei Pavelescu, absolventă a clasei a XII-a A, profil umanist, specializarea filologie, la Colegiul Naţional ”Neagoe Basarab” Olteniţa, pentru rezultatul obţinut la examenul de Bacalaureat din acest an: media 10! 

”Susţinerea performanţei în educaţie reprezintă una dintre misiunile prioritare ale administraţiei locale. Îmbunătăţirea constantă a bazei materiale educaţionale, precum şi acordarea de recompense financiare celor cu rezultate deosebite, încurajarea elevilor prin acordarea de burse, sunt doar câteva dintre măsurile adoptate deja de Consiliul Local în acest sens.” se arată în referatul de aprobare ce însoţeşte Hotărârea de Consiliu Local.

Consilierii locali au ţinut s-o felicite atât pe elevă, cât şi pe profesorii Colegiului Naţional ”Neagoe Basarab”. De altfel, au fost felicitaţi toţi elevii care au reuşit să promoveze examenul vieţii, au transmis reprezentanţii Primăriei Olteniţa.

Vă mai recomandăm şi:

REPORTAJ EXCLUSIV Lumea copiilor care fac copii. „Ne mărităm şi-apoi ne-nvăţăm unul cu altul. Aşa e la noi“

 

Jocuri de culise: pe cine vrea Cîţu în conducerea partidului

Mai multe - Călăraşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite