Şedinţă cu primarii din judeţul Călăraşi pe tema Programului "Anghel Saligny"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţa cu primarii din judeţul Călîăraşi FOTO Facebook/Vasile Iliuţă
Şedinţa cu primarii din judeţul Călîăraşi FOTO Facebook/Vasile Iliuţă

Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a anunţat că miercuri  participă la şedinţa autorităţilor locale de consultare publică a Programului naţional de investiţii "Anghel Saligny", un program care va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minimum 6 ani.

"Informaţiile necesare programului ne sunt aduse la cunoştinţă de Mircea Abrudean - secretarul general adjunct al Guvernului.

Am alături vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Călăraşi şi echipa de primari a judeţului interesaţi de ceea ce va însemna asfaltare de drumuri, canalizare şi apă, reabilitarea dispensarelor de la sate sau modernizarea căminelor culturale.

Îmi doresc ca toate programele, cu finanţare guvernamentală sau cu bani europeni, să fie accesibile pentru toate localităţile judeţului, unele dintre ele nedezvoltate la nivelul anului 2021.

Dezvoltarea Călăraşiului nu are culoare politică de aceea am răspuns invitaţiei senatorului Ciprian Pandea şi am convingerea că împreună putem moderniza fiecare colţ al judeţului", a precizat Vasile Iliuţă.

Vă mai recomandăm şI:

Parcurile eoliene falimentează administraţiile locale. „Punem lacătul pe primărie şi am plecat acasă“

Anul şcolar debutează cu echipe mobile de vaccinare şi fără măşti textile. Ce trebuie să ştie elevii şi părinţii despre începerea şcolii

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite