Rezultatele scrutinului din 5 iunie. PNL a câştigat 16 din cele 31 de mandate în CJ

0
0

Liberalii călărăşeni au reuşit la alegerile locale 2016 să obţină majoritatea în Consiliul Judeţean, ceea ce le asigură confortabil posibilitatea ocupării funcţiilor de preşedinte şi de vicepreşedinţi. La Consiliul Local însă majoritatea nu se mai află la PNL.

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu a postat pe contul său de socialiazare un mesaj în care le mulţumeşte alegătorilor pentru votul din 5 iunie:

 “Alegerile locale de duminică s-au finalizat pentru noi cu câştigarea primăriei Călăraşi şi a altor 36 de primării din totalul de 55, precum şi cu o majoritate de 16 consilieri judeţeni din cei 31, ceea ce ne dă posibilitatea ocupării funcţiilor de preşedinte şi doi vicepreşedinţi în Consiliul Judeţean Călăraşi.

Vă mulţumesc din suflet pentru votul pe care l-aţi dat candidaţilor PNL la funcţiile de primar, consilier local şi consilier judeţean. În ciuda campaniei de dezbinare şi manipulare dusă de către unii dintre contracandidaţii noştri, aţi dovedit încă o dată că nu sunteţi puţini cei care nu mai puteţi fi nici minţiţi, nici manipulaţi. Şi pentru asta aveţi toată stima mea.

Mulţumesc tuturor candidaţilor, conducătorilor organizaţiilor locale şi judeţene, consilierilor locali şi judeţeni, primarilor, parlamentarilor, simplilor membri de partid şi militanţilor, pentru că împreună am format o echipă puternică ce a muncit eficient, făcând astfel încă o dată din PNL-ul călărăşean un învingător”, a spus Filipescu

Dacă la CJ lucrurile sunt clare, la Consiliul Local, câştigătorul alegerilor la Primăria Municipiului Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin, va avea o misiune grea. Conform rezultatelor de la alegerilor locale 2016, PNL a obţinut 10 mandate în CL, PSD-8, iar PDS, din care face parte fostul primar al Călăraşiului, Nicolae Dragu, doar 3. Aceştia din urmă vor face însă difenţa, Dragu arătându-şi interesul pentru a face front comun cu PSD.

Vă recomandăm şi:

Cine conduce primăriile din judeţul Călăraşi. Lista câştigătorilor de la alegerile locale 2016

Rezultate alegeri locale 2016. PNL câştigă Primăria Municipiului Călăraşi cu 39,3%

Alegeri locale 2016 Călăraşi. Alegători prinşi fotografiind buletinele de vot pe care le ştampilaseră

Alegeri locale 2016. Prezenţa la vot în Călăraşi: 36,8% dintre alegători s-au prezentat la urne până la ora 16.00

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite