Reparaţii de Autostrada Soarelui. În ce zone se fac lucrări şi cum se circulă pe drumul spre mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul pe Autostrada Soarelui se desfăşoară, marţi, până la ora 20.00, îngreunat datorită lucrărilor de reparaţii ce au loc în mai multe zone. Centrul Infotrafic a anunţat că lucrările de înlocuire a parapeţilor metalici se fac în intervalul orar 07.30-20.00.


Iată zonele în care vor fi probleme de circulaţie:

La km 167 şi 175 are loc  înlocuirea parapetului median, motiv pentru care se va circula doar pe prima bandă pe sensul către Constanţa;
 
La km 210 + 300 de metri se face înlocuirea parapet marginal, motiv pentru care se va circula pe prima bandă şi  pe a doua bandă a sensului către Bucureşti.
 
De asemenea, pe A4 Ovidiu – Agigea se vor executa lucrări de înlocuire a parapeţilor metalici, în intervalul orar 07.30- 20.00, după cum urmează:
 
- La km13+700 de metri şi 10+800 de metri se înlcouieşte parapetul median, ca urmare se va circula doar pe prima bandă pe ambele sensuri;
 
- La km 16+700 de metri şi kilometrul 19 se înlocuieşte parapetul marginal, motiv pentru care se va circula  pe prima şi pe a doua bandă în ambele sensuri.
 
„Le recomandăm conducătorilor auto ca la trecerea prin zonele afectate de lucrări să ruleze cu viteză redusă şi să respecte semnalizarea temporară instalată în zonele amintite”, avertizează poliţiştii.
   

Vă recomandăm şi:

Reparaţii pe Autostrada Soarelui. Şoferii, sfătuiţi să circule prudent spre litoral

VIDEO Autostrada Lugoj – Deva, filmată din avion: cât au avansat lucrările pe cele trei loturi aflate în şantier

Lucrări pe Autostrada Soarelui, sâmbătă toată ziua

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite