Peste 900 de sancţiuni, în valoare de 270.000 de lei, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a acţionat în tot judeţul FOTO Adevărul
Poliţia a acţionat în tot judeţul FOTO Adevărul

În cadrul acţiunilor pentru siguranţa comunităţii din ultima săptămână, poliţiştii au intervenit la 226 de sesizări ale cetăţenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, oamenii legii au reţinut permisele de conducere în cazul a 20 de şoferi care au pus în pericol siguranţa traficului rutier.

În săptămâna 6 – 12 mai, peste 400 de poliţişti au acţionat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul judeţului Călăraşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 18 acţiuni şi s-a intervenit la 226 de evenimente, dintre care 217 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 78 de infracţiuni, 7 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 4 măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 885 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 270.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 10 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 20 de permise de conducere şi retrase 13 certificate de înmatriculare.

CălăraşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite