O clădire dezafectată, incendiată cu o ţigară. Focul ameninţa locuinţele din vecinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană fără adăpost, neidentificată încă, a dat foc unei clădiri dezafectate, de pe strada Gen. Constantin Pantazi, şi s-a făcut nevăzută. Pompierii au fost alertaţi să stingă vâlvătaia care ameninţa să se extindă şi la clădirile din împrejurimi. Din fericire, focul a fost atins la timp, fiind astfel salvate bunuri de peste 200.000 lei.


Pompierii din cadrul Detaşamentului Călăraşi au acţionat rapid, în urmă cu două zile, pentru stingerea incendiului. Conform primelor cercetări, se pare că focul a izbucnit din cauza neglijenţei unei persoane fără adăpost, care a lăsat o ţigară aprinsă în apropierea materialelor combustibile.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta mocnit şi cu degajare de fum dens într-o cameră a imobilului dezafectat.Militarii s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând prompt pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 30 de minute. Din fericiri, focul nu a făcut victime, doar o saltea de pat şi aproximativ 40 de kg materiale textile fiind făcute scrum de flăcări.
 

Vă recomandăm şi:

Probe de "foc". Pompieri civili se întrec la concursurile profesionale ale serviciilor voluntare de urgenţă

Incendiu în comuna Dor Mărunt. Un bărbat, cunoscut cu probleme psihice, a ars de viu în propria casă

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite