Lucrări cu deficienţe pe DJ 411. Ce a decis Consiliul Judeţean Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrări de modernizare pe DJ 411 FOTO Facebook/CJC
Lucrări de modernizare pe DJ 411 FOTO Facebook/CJC

Vicepreşedintele Consiliului Juudeţean Călăraşi s-a aflat zilele trecute într-o inspecţie pe  DJ411, unde au fost primite sesizări cu privire la deficienţele de pe segmentul Radovanu-Chirnogi.

Mihai Beştea, vicepreşedintele Consiliul Judeţean Călăraşi, a condus comisia formată din specialişti ai instituţiei care a stabilit după verificări remedierea problemelor prin turnarea a două straturi de asfalt.

"Iniţial au fost prevăzute un număr de 400 de podeţe şi intrări auto.  În urma discuţiilor cu cetăţenii din localităţile Radovanu şi Chirnogi numărul acestora a fost majorat la 900, în acest sens încheindu-se un act adiţional la contractul iniţial", a precizat Mihai Beştea. Termenul de finalizare al reparaţiilor şi al celor două straturi de asfalt este 30 aprilie, iar termenul întregii lucrări este sfârşitul lunii noiembrie 2021.

În luna februarie 2019 a fost semnat contractul pentru începerea modernizării DJ 411. La acea dată, autorităţile judeţene au anunţat că vor demara lucrările de reabilitare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuta, a cerut constructorului termene clare de execuţie a lucrării şi profesionalism în desfăşurarea întregii lucrări.

"Drumul judeţean 411 se află pe lista obiectivelor de investiţii finanţate prin Programul naţional de dezvoltare locală şi are o valoare totală de 24.189.953,40 lei", se arată pe pagina de socializare a Consiliului Judeţean Călăraşi.

Vă mai recomandăm şi:

Matematiciana care a pus bazele celebrei „Gazeta Matematica“. Constanţa Pompilian Zossima a primit cadou o şcoală

Melodia cu care Gabi Luncă a făcut-o să plângă în hohote pe Elena Ceauşescu. Ce i-a cântat artista VIDEO

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite