Incendiu la o fermă de păsări. Un adăpost s-a făcut scrum de la un utilaj de încălzire suprasolicitat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O hală care urma să adăpostească mii de păsări la o fermă avicolă din comuna Modelu s-a făcut scrum duminică seara. Incendiul, spun pompierii, ar fi fost provocat de un aparat tehnologic de încălzire care a fost lăsat nesupravegheat.


Din fericire, nimeni dintre angajaţii societăţii nu a fost rănit de flăcările care au mistuit adăpostul. Două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au intervenit timp de o oră şi 20 de minute pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea extinderea arderii alte bunuri materiale

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu fum dens în interiorul halei, fiind cuprins de flăcări întreg aşternutul de paie. Conform primelor cercetări, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui aparat tehnologic de încălzire nesupravegheat, care a fost suprasolicitat.

Focul a făcut scrum aşternutul de paie din interiorul adăpostului pregătit pentru populare şi trei baloţi de plante furajere, totodată fiind deteriorate din cauza incendiului mai multe echipamente specifice creşterii păsărilor(aproximativ 60 - 70% din instalaţiile de adăpare / furajere, instalaţiile  de încălzire şi instalaţiile de ventilare ale adăpostului).  Valoarea pagubelor a fost estimată în acest caz la suma de aproximativ 65.000 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

FOTO Incendiu devastator la Unirea. O casă cu etaj s-a făcut scrum de la un scurtcircuit

Neglijenţă. Incendiu la Vlad Ţepeş din cauza unui aragaz lăsat nesupravegheat

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite