Îmbrăcăminte şi încălţăminte fără acte. Marfă de contrabandă, confiscată pe A2, la punctul de taxare Feteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de obiecte de îmbracăminte şi încălţăminte, în valoare de peste 25.000 de lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră călărăşeni, în zona punctului de taxare de la Feteşti de pe Autostrada Bucureşti-Constanţa.

Marfa a fost descoperită într-o autoutilitară care se îndrepta către Constanţa şi pentru că şoferul nu deţine documente de provenienţă a bunurilor, acestea au fost reţinute de oamenii legii. La începutul lunii aprilie, poliţiştii de frontieră din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere împreună cu Detaşamentul de Sprijin Operativ al STPF Călăraşi, au organizat o razie privind combaterea evaziunii fiscale în zona punctului de taxare autostrada A2- Feteşti.

La control au oprit o autoutilitară ce transporta articole textile, obiecte de încălţăminte şi alte bunuri industriale. În urma verificărilor efectuate, şoferul maşinii, Niculae-Marian A., în vârstă de 66 de ani, cu domiciliul în localitatea Murfatlar,  nu a putut prezenta organelor de control documentele de provenienţă a bunurilor transportate. Cel în cauză a fost sancţionat, în conformitate cu prevederile legii nr.12/1990, cu amendă de 500 de lei, iar bunurile în valoare totală de 25.493 lei au fost confiscate.

Vă recomandăm şi:

FOTO Contrabandişti capturaţi pe DN21. Suspecţii se aflau într-un Audi ticsit cu ţigări

Confiscări. Ce au găsit poliţiştii acasă la traficanţi: sume mari de bani, ţigări de contrabandă şi maşini de lux

Mascaţii, pe urmele contrabandiştilor din Crivăţ şi Frumuşani.  Percheziţii la suspecţi de evaziune cu ţigări

Percheziţii la sediile unor firme şi locuinţe din Arad,  Bucureşti, Prahova, Giurgiu, Călăraşi şi Ialomiţa

Percheziţii la membrii unei grupări din Bucureşti şi Călăraşi. Mai mulţi administratori şi manageri ar fi delapidat peste 450.000 de euro

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite