Hoţi fără pretenţii. Au furat tot ce le-a picat în mână: vin, bere, whisky şi monede de 50 de bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi din judeţul Călăraşi sunt anchetaţi de poliţişti după ce s-a stabilit că au spart un magazin din cartierul Mircea Vodă. Suspecţii au fost depistaţi joi dimineaţă, în jurul orei 04.30, având mai multe bunuri provenite din spargere în maşina cu care se deplasau. Poliţiştii au descoperit în autoturism mai multe perechi de mănuşi şi căciuli tip cagulă, folosite la lovitura dată la magazinul alimentar.

„În această dimineaţă, în jurul orei 04.30, agenţi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi – Biroul de Ordine Publică Urban au prins în flagrant patru bărbaţi, care au sustras băuturi alcoolice, cafea şi bani, mai multe monede de 50 bani, dintr-o societate comercială. Suspecţii au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Călăraşi pentru cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat“, a precizat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.

Cagule şi unelte

Cei patru bărbaţi, trei din comuna Modelu şi unul din Roseţi se aflau, în toiul nopţii, lângă un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria. Poliţiştii care patrulau în zonă i-au legitimat deoarece li s-a părut suspect comportamentul tinerilor. La control maşinii, suspiciunile s-au adeverit. În autovehicul, ascunse într-un sac, poliţiştii au găsit bunuri ce fuseseră sustrase cu puţin timp în urmă dintr-o societate comercială de pe strada Dumbravei din municipiul Călăraşi: pungi cu cafea, sticle cu bere, vin şi whisky. Asupra suspecţilor au fost găsite mănuşi şi căciuli tip cagule, dar şi mai multe unelte, folosite pentru a pătrunde prin efracţie în magazin.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite