Grădina Zoologică şi cimitirele de pe malul Borcei se redeschid pe 16 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se redeschide Grădina Zoologică din Călăraşi FOTO Adevărul
Se redeschide Grădina Zoologică din Călăraşi FOTO Adevărul

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi convocat vineri, 15 mai, în şedinţă extraordinară a luat mai multe decizii, printre care redeschiderea Grădinii Zoologice, dar şi acesul în cimitire.

 Începând cu data de 16 mai 2020 se redeschid cimitirele din municipiul Călăraşi, cu reguli stricte de distanţare socială (prezenţa a maximum 2 persoane la un loc de veci). Tot cu aceeaşi dată se redeschide Grădina Zoologică din municipiul Călăraşi (fără acces în spaţiile închise din interiorul acesteia), cu program redus pe perioada stării de alertă (09.30-16.30), cu reguli stricte de distanţare socială şi cu posibilitatea limitării accesului vizitatorilor, în cazul aglomerării.

Rămân închise, pe perioada stării de alertă, Creşa săptămânală, Centrul comunitar Oborul Nou şi Centrul de zi pentru persoane cu dizabilităţi. Pe perioada stării de alertă, Cantina de ajutor social va servi hrană rece beneficiarilor. De asemenea, în această perioadă, Adăpostul de noapte va caza beneficiarii şi pe timpul zilei, la cerere

Călărăşenii sunt rugaţi să păstreze distanţa socială, să evite locurile aglomerate din spaţiile publice şi să respecte toate obligaţiile ce le revin pe perioada stării de alertă, aşa cum au fost ele stabilite de autorităţi.Începând cu data 15 mai 2020, accesul în parcuri este din nou posibil, însă locurile de joacă rămân, în continuare, închise. Tot din aceeaşi dată, purtarea măştii de protecţie în spaţiile publice închise şi în transportul în comun devine obligatorie, la nivel naţional.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite