Doi spărgători periculoşi de locuinţe,  arestaţi pentru 30 de zile. Suspecţii, cu cagule şi mănuşi, prinşi în flagrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost arestaţi preventiv Foto:Arhivă Adevărul
Suspecţii au fost arestaţi preventiv Foto:Arhivă Adevărul

Doi hoţi din Călăraşi au fost urmăriţi de ghinion. Ei au fost surprinşi de oamenii legii în flagrant delict, în timp ce intraseră într-o locuinţă cu intenţia de a fura. Suspecţii, cu cagule, mânuşi şi obiecte folosite la forţarea uşilor şi ferestrelor, sunt acum după graţii, după ce magistraţii Judecătoriei Călăraşi au emis mandate de arestare pentru 30 zile.



Cei doi, Valentin U. Şi Felix V., ambii de 39 de ani, erau în vizorul anchetatorilor de mai multă vreme, ei fiind bănuiţi de comiterea mai multor  spargeri în oraş. În noaptea de 11/12 septembrie Serviciul de Investigaţii Criminale şi Serviciul pentru Acţiuni Speciale i-au prins în flagrant pe ce doi bărbaţi, după ce au pătruns într-o casă. Reţinuţi imediat pentru furt, hoţii au fost prezentaţi, sâmbătă, magistraţilor care au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă. Poliţiştii continuă acum cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
 

Vă recomandăm şi:

Hoţii care au speriat două judeţe, reţinuţi. Anchetatorii spun că suspecţii purtau cagule în timpul spargerilor

Descinderi la cei mai periculoşi hoţi din judeţul Călăraşi, la Sohatu. 29 de percheziţii la suspecţi de jafuri şi tâlhării

Mandate de executare a pedepsei, puse în aplicare. Hoţi, evazionişti şi bătăuşi, duşi la închisoare de poliţişti

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite