Direcţiile regionale ale CNAIR, mobilizate pentru a interveni în zonele cu vreme rea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţiile regionale ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au fost mobilizate pentru a interveni permanent în zonele avertizate de meteorologi, astfel încât traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, informează, duminică, CNAIR.

"Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate. Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi intervin în permanenţă acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă", se arată în comunicatul CNAIR.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică două avertizări de Cod galben şi Portocaliu pentru intervalul 23 martie, ora 02.00 - 25 martie 2020, ora 10.00, ce vizează ninsori abundente cantitativ şi viscol, ce determină scăderea semnificativă a vizibilităţii. Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, pot accesa site-ul www.cnadnr.ro, dar şi paginile de facebook şi de Twitter ale companiei.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite