Curs online de competenţe antreprenoriale, organizat de ADR Sud Muntenia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au început înscrierile la cursul online de competenţe antreprenoriale în domeniul economiei sociale, organizat în cadrul proiectului SENSES de către Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

În perioada aprilie – iunie 2019, persoanele interesate să îşi îmbunătăţească competenţele în domeniul antreprenoriatului social se pot înscrie la cursul online accesând https://senses.ifka.hu/register. Acest curs online a fost creat de către partenerii proiectului SENSES pentru a-i inspira pe antreprenorii sociali să-şi însuşească cunoştinţele şi competenţele necesare astfel încât să-şi gestioneze în mod durabil întreprinderile sociale. Cu toate că pe piaţă la momentul actual există mai multe cursuri de instruire dedicate antreprenorilor sociali, proiectul SENSES se bazează pe o cercetare efectuată în prealabil pentru a identifica abilităţile existente precum şi cunoştinţele pe care antreprenorii sociali îşi doresc să le consolideze. Astfel, conţintul cursului a fost adaptat nevoilor reale ale gru purilor ţintă. Cursul este format din 6 module care acoperă cele mai importante aspecte ale antreprenoriatului social, şi anume:

• Modul 1 – Cum să vă dezvoltaţi întreprinderea so‐ cială cu ajutorul planului de afaceri Canvas;

• Modul 2 – Cunoştinţe practice de marketing, cu un accent deosebit pe instrumentele de marketing online;

• Modul 3 – Vânzări şi oportunităţi de management, cu accent pe accesarea de noi pieţe;

• Modul 4- Provocări în gestionarea întreprinderilor sociale;

• Modul 5 – Planificarea şi managementul financiar ‐ cum se poate ajunge la sustenabilitatea financiară pe ter men lung;

• Modul 6 – Instrumente de protecţie a proprietăţii intelectuale în întreprinderile sociale.

Puteţi parcurge toate modulele sau puteţi selecta unul sau două din acestea, în funcţie de nevoile dvs. Testele evaluează nivelul cunoştinţelor dobândite după fiecare modul şi dacă aţi obţinut 50% sau mai mult, veţi primi un certificat prin e-mail după finalizarea modulului. Participarea la curs este gratuită. Cursul este organizat în cadrul proiectului SENSES, implementat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de partener. Mai multe detalii privind proiectul SENSES puteţi afla accesând https://adr – muntenia.ro/proiectul-senses/static/945. Pentru mai multe informaţii cu privire la cursul de competenţe antreprenoriale, vă rugăm să ne transmiteţi un email programe@adrmuntenia.ro, sau să ne con tactaţi la telefon 0728/282.196 – persoană de contact Monica Măgureanu, expert Serviciul Dezvoltare, Direcţia Dezvoltare şi Comunicare, tel. 0728282196, au anunţat reprezentanţii ADR Sud Muntenia.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite