Cu fazanii şi iepurii în maşină. Trei bărbaţi, prinşi când braconau pe fondul de vânătoare Mitreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi care ieşiseră la vânătoare au dat nas în nas cu poliţiştii, în momentul în care se pregăteau să plece acasă cu prada. Oamenii legii de la Frontieră le-au confiscat păsările împuşcate ilegal, iar acum îi cercetează pentru braconaj cinegetic.


Cu informaţia în „buzunar” că diverse persoane ies la distracţie şi împuşcă tot ce zboară, poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi au ieşit îm teren, la sfârşitul săptămânii trecute. Razia a fost organizată pe fondurile de vânătoare  Mitreni şi Olteniţa. Aşa au fost depistaţi trei bărbaţi: Victor N., Mihai H. Şi Constantin B., cu vârste cuprinse între 43 şi 63 de ani, din localitatea Mitreni, judeţul Călăraşi.

La percheziţia maşinii cu care aceştia se deplasau au fost găsiţi 3 fazani şi 2 iepuri care prezentau urme evidente de împuşcare cu alice. „Suspecţii au recunoscut că vânatul le aparţine, iar în momentul de faţă sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de vânătoarea fără autorizaţie”, au anunţat poliţiştii de frontieră. Pentru continuarea cercetărilor, oamenii legii au ridicat trei arme de vânătoare, 40 de cartuşe şi vânatul descoperit asupra acestora.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO Pippa Middleton, la vânătoare de păsări sălbatice

Liber la vânătoare de urşi. Vânătorii din Dâmboviţa au primit avizul pentru împuşcarea a şase urşi

Braconaj la iepuri, pe un fond de vânătoare din judeţul Galaţi. Doi bărbaţi au fost reţinuţi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite