Comercianţii pot închiria spaţii pentru terase la festivalul de foclor "Hora mare", ce documente sunt necesare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hora mare, festivalul internaţional de foclor, are loc în 2016, în perioada 12-15 august FOTO Adevărul
Hora mare, festivalul internaţional de foclor, are loc în 2016, în perioada 12-15 august FOTO Adevărul

Comercianţii din Călăraşi care doresc să închirieze spaţiu pe platoul din faţa Prefecturii, la festivalul internaţional de folclor „Hora mare”, ce se va desfăşura în perioada 12-15 august,  trebuie să depună dosarele complete până la 30 iulie 2016, ora 14.00.

Centrul Cultural Judeţean Călăraşi a anunţat că micii comercianţi pot opta pentru 10 mp, adică un cort, iar pentru terase, maximum 50 mp. Pentru închirierea spaţiilor pe durata festivalului este necesară întocmirea unui dosar care să conţină mai multe documente: cerere prin care să se solicite clar suprafaţa dorită pentru închiriere, cu datele de contact şi de identificare ale solicitantului, copie de certificatului de înregistrare fiscală emis de Registrul Comerţului, dar şi avize de la Direcţia Sanitar Veterinară, în cazul în care se comercializează produse alimentare, şi de la ISCIR, dacă sunt folosuite carusele, tobogane, trenuleţe.

Cea de-a XXIV-a ediţie a festivalului internaţional de folclor "Hora mare" reuneşte la Călăraşi ansambluri din 6 ţări, muzica, dansul şi tradiţiile populare fiind la putere timp de patru zile. De pe12 şi până pe 15 august, pe malul Borcei va avea loc una dintre cele mai importante manifestări culturale din Bărăgan.

Vă recomandăm şi:

"Hora mare" din Bărăgan. Cel mai important festival internaţional de folclor începe pe 6 august

Cel mai mare festival de folclor din România va avea loc în Parcul Cişmigiu, între 19-21 iunie (VIDEO)

Festivalul Crai Nou, un regal de folclor şi tradiţii

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite