Căpşunarii din Bărăgan, aşteptaţi la Huelva, cu salarii de 40 euro pe zi. Câte locuri de muncă sunt puse la "bătaie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru aproximativ 3 luni de muncă, angajatorii spanioli caută 800 de călărăşeni, dornici să lucreze la câmp. Persoanele vor recolta căpşuni pentru firma Surexport Campania Agraria SL cu sediul în Huelva.

Locurile de  muncă, disponibile prin reţeau Eures, au fost transmise deja Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Călăraşi. Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni, iar data estimată de angajare este 15  februarie 2016. Timpul  de  lucru  este  de  6,5  ore  pe  zi /39 de ore pe săptămână împărţite în şase zile. Ziua a şaptea este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul  de  lucru începe la primele ore ale dimineţii, iar în decursul celor  6,5  ore  de  lucru pe zi este prevăzută o pauză de o jumătate de oră.

Impozit pe venit şi asigurare socială

Salariul  oferit  este  de  40  euro  brut /zi, conform Convenţiei colective  aplicabile, plătibil  la  două  săptămâni  prin transfer bancar. Contribuţiile  datorate  sunt  2%  impozit  pe  venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi şi nu există posibilitatea cazării solicitanţilor barbaţi în cadrul firmei.  Transportul  către  locul  de  muncă  este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care lucrătorul le va primi în timpul lucrat la firmă.

Perioada de probă este de 15 zile

Perioada  de probă este de 15 zile, timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă în  perioada  de  probă, decizia  de  reziliere a contractului aparţine angajatului, acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului, costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.  Pot participa la selecţie atât persoane care deţin NIE (număr de identificare a străinilor) cât şi persoane care nu au mai lucrat în Spania.

Persoanele interesate din judeţul Călăraşi trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călăraşi pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente:  cererea tip (se completează la sediul Agenţiei), cazier judiciar, adeverinţa medical cu menţiunea  "apt pentru muncă", CV model Europass în limba română. Relaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0242/315798, persoană de contact – Donciu Simona, asistent EURES.
 

Vă recomandăm şi:

Slujbe în reţeaua EURES: mecanicii şi sudorii, la mare căutare în Germania. O oră de muncă, plătită cu 12,80 euro

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite