Călăraşi: „Vreau viaţa înapoi!“, strigă disperat eroul de la Lehliu-Gară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul spune că a ajuns la limita răbdării din cauza neajunsurilor
Poliţistul spune că a ajuns la limita răbdării din cauza neajunsurilor

Viorel Spânu, poliţistul care a salvat peste 40 de persoane, strigă deznădăjduit după ajutor. Acesta vrea ca toţi colegii care se află în aceeaşi situaţie disperată, ca  şi el, să se revolte şi să aibă curajul să spună că nu mai pot suporta bătaia de joc a guvernanţilor.

Deşi acum un an acesta era felicitat de toată lumea pentru faptele sale, bărbatul a ajuns să nu mai suporte situaţia extrem de gravă în care se află. Viorel Spânu, poliţistul care a ajuns la limita răbdării din cauza greutăţilor îşi doreşte să atragă atenţia cu privire la faptul că toţi colegii săi trăiesc aproape aceeaşi dramă. „Vreau viaţa de acum două luni înapoi! Nu cerşesc nimic! Nu vreau pomană! “ , declară cu tărie şeful de post de la Poliţia Transporturi Lehliu-Gară.

Toţi colegii să strige

Spânu şi-ar dori ca toţi poliţiştii, aflaţi în situaţii asemănătoare, să aibă curajul să spună „verde în faţă“ ceea ce îi nemulţumeşte. „Toţi colegii să strige problemele! Nu sunt singurul în această situaţie şi îmi doresc ca şi colegii mei să iasă şi să facă acelaşi lucru. E greu să-ţi faci meseria cum trebuie când ai asemenea probleme şi nu ai ce mânca“, spune poliţistul.

Soţia, grav bolnavă

Soţia poliţistului, Petra (43 de ani), are o operaţie prin care i-a fost extirpat un rinichi, iar cancerul s-a extins şi la colul uterin. De 10 luni are diabet şi depresia a cuprins-o, atât din cauza bolii cât şi din cauza situaţiei financiare. „Am mers la spitale, însă nu am rezolvat mai nimic. E îngrozitor! Nu ştiu ce să mai fac. Aici la Călăraşi a fost înscrisă la medic şi atât“, spune cu lacrimi în ochi bărbatul.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite