Călăraşi: Reţinuţi pentru omor după opt luni de la comiterea faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când sperau că nu-i mai prinde nimeni pentru că au luat viaţa unui bărbat, doi criminali au fost reţinuţi, aseară, de poliţişti.

Cei doi sunt acuzaţi că au ucis în bătaie un cioban în localitatea Dor Mărunt. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe 9 august 2010 pe câmpul din apropierea localităţii Pelinu. Anchetatorii au stabilit că victima este Alexandru Ispas, în vârstă de 40 de ani, din localitate, muncitor  ocazional la o stână din apropierea comunei, cunoscut cu antecedente penale. Ancheta efectuată de echipa operativă formată din criminalişti şi procurorul de caz au stabilit că moartea lui Ipas a survenit în urma loviturilor multiple aplicate cu o bâtâ de autori necunoscuţi.

image

O bicicletă, mobilul agresiunii

Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi a întocmit în acest dosar penal pentru omor , conform articolului 174 din Codul Penal, urmând să cerceteze împrejurările în care a a avut loc evenimentul. Aseară, cei doi suspecţi au fost reţinuţi şi depuşi în arestul IPJ Călăraşi, urmând ca astăzi să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii spun că mobilul asasinatului ar fi fost o bicicletă pe care victima o împrumutase de la agresori şi pe care nu a mai înapoiat-o. Băuţi şi cu chef de scandal, cei doi suspecţi l-au luat la bătaie pe Ispas şi l-au lovit până când a rămas fără suflare.


Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite