Călăraşi: Poliţistul-erou de la Lehliu, în misiune pentru prinderea unei hoaţe FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţistul-erou de la Lehliu Gară îşi face în continuare datoria, deşi abia are ce pune pe masă, după ce i s-a diminuat salariul cu 25%. Viorel Spînu a prins, azi dimineaţă, o femeie care i-a sustras 5.000 de lei unui bătrân.

Violeta Florentina Anghel(35 de ani), cunoscută cu antecedente penale, din comuna constănţeană Mihail Kogălniceanu, este interogată de poliţiştii de la Postul Transporturi Ciulniţa şi Lehliu pentru a spune unde a ascuns banii.

image

„Am găsit asupra autoarei doar 2.000 de lei. Încercăm să aflăm ce a făcut cu restul, dacă a avut complici sau nu“, ne-a declarat Spînu. Poliţistul spune că Violeta Anghel i-a furat banii bătrânului în timp ce călătorea cu trenul accelerat 1822-1, pe ruta Bucureşti-Constanţa.



S-a împrietenit cu victima

Victima le-a povestit anchetatorilor că venea de la Arad, unde încheiase o tranzacţia pentru vânzarea unei proprietăţi, iar cei 5.000 de lei reprezentau contravaloarea avansului obţinut. Ion F., 80 de ani, din oraşul Năvodari a mai declarat că la Ciulniţa a observat că-i lipsesc banii din buzunarul pantalonului, indicând-o drept posibilă autoare a faptei pe cea cu care călătorise în compartiment şi cu care se împrietenise.

image


Viorel Spînu şi colegii săi au găsit-o imediat pe femeie şi au reâinut-o pentru audieri, însă, deocamdată, aceasta nu doreşte să recunoască săvârşirea faptei, deşi asupra sa s-au găsit 2.000 de lei.

image

Citiţi mai mlte amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Călăraşi   

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite