Bilanţ la Muzeul Municipal: 84 de activităţi organizate în 2018, printre care 8 lansări de carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anul 2018 a însemnat pentru micul colectiv al Muzeului Municipal Călăraşi numeroase activităţi, numărul acestora depăşind 84, evenimente care s-au adresat unui public variat.

Cele mai multe dintre activităţi au fost expoziţiile (28 ca număr), din care 4 în colaborare cu alte instituţii. Atelierele se află pe locul doi în acest top (în număr de 15), iar serbările şcolare pe locul trei (în număr de 14)

Totodată, pe parcursul anului 2018, au fost lansate la Muzeul Municipal 8 cărţi, au fost organizate 3 mese rotunde, dar şi alte 12 activităţi. 5000 de călărăşeni au călcat pragul Muzeului Municipal pe parcursul anului trecut, iar majoritatea evenimentelor au fost prezentate în presa locală şi pe pagina de Facebook a instituţiei. "Şi din punct de vedere editorial a fost un an bun, sigla Muzeului Municipal regăsindu-se pe două albume, o carte şi un calendar. Mai mult, prin prisma unui concurs cu premii organizat, numele Muzeului Municipal şi, implicit, al Primăriei Municipiului Călăraşi, a ajuns in toate unităţile de învăţământ din judeţ", au anunţat reprezentanşii Muzeului Municipal.

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite