ANOFM: 368 de posturi vacante în Bărăgan. Muncitorii şi lăcătuşii, la mare căutare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se caută muncitori necalificaţi FOTO Adevărul
Se caută muncitori necalificaţi FOTO Adevărul

Aproximativ 30.000 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, anunţă Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Cele mai multe oferte de angajare sunt pentru muncitori necalificaţi, lăcătuşi şi agenţi de securitate.

Conform datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele ANOFM sunt înregistrate 30.001 locuri de muncă. Astfel, în Bucureşti sunt disponibile 4.884 de locuri de muncă, în Călăraşi fiind doar 368 de posturi disponibile.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (2.951), lăcătuş mecanic (1.733); agent de securitate (1.314); lucrător comercial (1.308), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.246); manipulant mărfuri (1.074); confecţioner-asamblor articole din textile (1.043); muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (829); montator subansamble (635); vânzător (627).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite