ANOFM: 29.000 de posturi vacante la nivel naţional. Ce meserii se caută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ofertă slabă de la angajatori în judeţul Călăraşi FOTO Adevărul
Ofertă slabă de la angajatori în judeţul Călăraşi FOTO Adevărul

Peste 29.000 de locuri de muncă sunt vacante în întreaga ţară, anunţă Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Cei mai căutaţi sunt muncitorii necalificaţi, lucrătorii comerciali şi agenţii de securitate. În judeşul Călăraşi sunt vacante 299 de posturi.

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele ANOFM sunt înregistrate 29.258 de locuri de muncă.m cele mai multe în Bucureşti, 4.479, în timp ce în Călăraşi, şomerii au la dispoziţie 299 de posturi.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.944), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.590), lucrător comercial (1.410), agent de securitate (1.331), manipulant mărfuri (1.250), şofer autocamion / maşină de mare tonaj (919), confecţioner-asamblor articole din textile (800), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (779), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (766), ucenic (698).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite