Angajări prin reţeaua EURES. Ce salariu oferă angajatorul spaniol care caută şomeri pentru recoltatul căpşunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Slujbe în străinătate la cules căpşuni FOTO Adevărul
Slujbe în străinătate la cules căpşuni FOTO Adevărul

Cu aproximativ o mie de euro pe lună sunt plătiţi muncitorii români care aleg să plece la cules de căpşuni în Spania. Compania Surexport caută şomeri dornici să muncească peste graniţe timp de 3 luni.


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă(AJOFM) din Călăraşi prin serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania. Se caută 400 de femei şi 200 de cupluri pentru munca sezonieră în agricultură şi nu se solcită experienţă. Angajatorul pune şi condiţii: persoanele care se înscriu pentru a fi selectate trebuie să fie apte pentru munca la câmp, să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 50 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2018.

Contract pe o perioadă de 3 luni

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit de angajator este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul trebuie să plătească 1,6 euro/zi pentru cheltuieli Muncitorul plăteşte primul transport de venire, iar firma plăteşte întoarcerea, cu condiţia ca muncitorul să folosească mijlocul de transport oferit de firmă, iar preţul primului drum se va recupera din primele salarii.

Ce acte sunt necesare

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conţine următoarele acte: cererea tip (se completează la sediul Agenţiei), copie act identitate, adeverinţa medicală „apt pentru muncă”, cazier judiciar, copie act de studii, CV model EUROPASS. Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Călăraşi din strada 13 Decembrie, nr. 12, tel 0242 318.376. Data şi locaţia bursei vor fi comunicate ulterior.
 

Vă recomandăm şi:

Locuri de muncă prin reţeaua Eures. Femeile de serviciu, plătite regeşte în Suedia

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 2.200 de euro brut/lună în Germania

Angajări prin reţeaua Eures. Cum poţi să câştigi 11 euro pe oră în Germania

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite