Viorel Ion a fost numit manager general la Gloria Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Viorel Ion a primit puteri sporite în cadrul clubului Gloria Buzău, fiind numit manager general. Din această postură, se va ocupa de tot ceea ce înseamnă managementul clubului, de activitatea Centrului de copii şi juniori, de transferurile la prima echipă şi va încerca să atragă bani mai mulţi la echipă.

În noua sa funcţie de manager general al clubului din Crâng, Viorel Ion îşi va împărţi atribuţiile cu preşedintele Dan Tulpan. 

„Volumul de muncă al lui Viorel va fi mult mai mare. Asta înseamnă conceptul de management asupra clubului, despre perspectiva mai apropiată sau mai îndepărtată a clubului vis-a-vis de Centrul de copii şi juniori, de transferurile la echipa mare, de obiectivele pe care ni le asumăm”, a declarat Dan Tulpan, preşedintele clubului Gloria Buzău.

În afara propulsării lui Viorel Ion ca manager general al clubului, Gloria va avea un alt nume nou în organigramă. Este vorba despre fostul arbitru internaţional Cristian Teodorescu, numit în funcţia de director de marketing. De acum înainte, se încearcă aducerea la club a unui număr cât mai mare de sponsori, fiecare cu o contribuţie minimală, dar de mare ajutor pentru clubul de fotbal.  

„Am discutat şi cu Viorel, problema cea mai spinoasă este cea financiară. Aici, Viorel vrea să se implice şi a făcut-o de atâtea ori în sezonul acesta, s-a implicat cu diverşi oameni de afaceri care au mai venit lângă noi şi ne-au ajutat în momente grele. Au fost situaţii în care n-am avut nici bani de arbitraj. Este ruşinos, dar totuşi am ţinut steagul sus şi sper în continuare să îl ţinem, ca acest club să existe!”, a mai declarat preşedintele Dan Tulpan.

Viorel Ion a mai ocupat, vreme de câteva luni, funcţia de manager general al grupării din Crâng, la începutul stagiunii 2007-2008, când buzoienii evoluau pe prima scenă a fotbalului românesc.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite