VIDEO Zeci de şoferi au fost amendaţi pentru că au călcat pedala de acceleraţie mai mult decât permite legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimele zile, poliţiştii de la Serviciul Rutier au intensificat acţiunile de control pe drumurile din judeţul Buzău, în special pe şoseaua europeană care leagă Muntenia de Moldova, acolo unde au loc frecvent accidente de circulaţie. O astfel de acţiune a avut loc astăzi, pe tronsonul dintre Buzău şi Râmnicu Sărat.

Potrivit statisticilor, nerespectarea regimului legal de viteză constituie principal cauză a producerii accidentelor rutiere. Şoferii uită că îşi pun în pericol propria viaţa, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic, şi gonesc mai repede decât permite legea. 

Acesta este motivul pentru care Poliţia Rutieră a efectuat astăzi, pe DN2 E85, o amplă  acţiune de sancţionare a vitezomanilor din trafic.

Deşi Drumul European 85, care leagă Muntenia de Moldova, a fost „înţesat” astăzi de radare al Poliţiei, nu puţini au fost şoferii care au fost sancţionaţi de poliţiştii de la Rutieră pentru că au călcat pedala de acceleraţie mai mult decât permite legea.

Astfel de acţiuni pe drumurile din judeţ vor continua şi în perioada următoare, transmit poliţiştii buzoieni de la Serviciul Rutier.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite