VIDEO Zeci de oameni scoşi noaptea din apartamente din cauza câtorva şobolani. Episodul bizar s-a petrecut la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Echipaje de pompieri şi poliţie, dar şi zeci de locatari din cartierul buzoian Micro 14 au fost puşi pe jar de şobolani. Mai mulţi oameni au sunat duminică seara, 16 iulie, la 112 pentru a anunţa că iese un miros insuportabil dintr-o locuinţă care îi aparţine unui bătrân cu viciul băuturii. Oamenii strânşi în faţa blocului, când au văzut şobolani la geam, au crezut că proprietarul a murit şi a picat pradă rozătoarelor.

Misterul izului cadaveric a fost elucidat abia după ce pompierii au intrat pe fereastră cu ajutorul unei scări. 

Salvatorii dotaţi cu aparate de respirat şi-au dat seama că în apartament mişună zeci de şobolani iar originea mirosului este mizeria de nedescris. 

Pentru că în apartament n-au gasit niciun cadavru uman, aceştia au părăsit rapid spaţiul invadat de rozătoare. ”Bine că n-a găsit vreun cadavru”, a exclamat uşurat unul dintre curioşi.

Intervenţia pompierilor s-a transformat rapid într-un spectacol sinistru care a strâns zeci de curioşi. Pentru ca momentul de circ să fie maxim, au apărut în scenă şi câteva pisici care vânau şobolanii evadaţi prin fereastra forţată de pompieri.      

Proprietarul, cunoscut consumator de alcool în tot cartierul, n-a fost găsit nici de locatari, nici de poliţie. De frica răzbunării, oamenii vorbesc cu jumătate de gură despre vecinul care vieţuieşte printre rozătoare. Focarul de infecţie va rămâne sub nasul locatarilor, întrucât nimeni nu şi-a făcut curaj să depună plângere, iar legea ocroteşte dreptul de proprietate.

”Am văzut cum colcăie şobolanii la geam şi ne este teamă că ne intră în casă, ne muşcă pe noi, pe copii. Ar trebui să se poată intra în casă când sunt cazuri speciale, ca acesta”, a declarat o vecină. ă 

Deşi mirosul este insuportabil din cauza temperaturilor ridicate, locatarii vor suporta rozătoarele din apartamentul vecin până cand cineva va avea curaj sa depună o sesizare la  Direcţia Sanitar Veterinară.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite