VIDEO Vezi ce vedete de la Discovery Channel au făcut show pe dealurile Buzăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurs Off Road, în Buzău
Concurs Off Road, în Buzău

Demonstrație de măiestrie la volan, pe dealurile din jurul stațiunii buzoiene Sărata Monteoru. Prezentatorii emisiunii ”Doi nebuni pe patru roți”, de pe Discovery Channel, Gary Humphrey și Bill Wu, au fost vedetele unui trial de Off Road, la care au luat startul aproape 30 de împătimiți ai sportului auto extrem, de data asta români. Concursul a fost organizat de clubul Bucovina Off Road și Discovery România, pentru promovarea emis

”Aș vrea să stau mai mult timp în România. Aici totul e sălbatic. Mi s-a spus că este cea mai întinsă suprafață sălbatică din toată Europa. Este unul dnitre ultimele habitate sălbatice care au mai rămas”, a declarat Gary Humphrey, de la Discovery Channel.

Vedetele Gary și Bill au testat în fața zecilor de spectatori limitele unui Jeep asemănător celui pe care îl conduc în emisiunea de pe Discovery Channel. Bill a forțat atât de mult vehiculul 4x4 pe terenul accidentat, încât una dintre piese a cedat. A fost singurul lucru care l-a putut opri pe realizatorul TV din cursa nebună. ”Gary era la volan, a sărit peste un dâmb, a lovit o vacă, iar teroriștii au tras cu AK 47 și un aruncător de grenade și uite ce s-a întâmplat”, i-a declarat Bill Wu proprietarului mașinii pe care a condus-o.

Gary și Bill au venit în România pentru a fi gazdele concursului Discovery Off Road Trial, la care s-au înscris piloți de off-road din toată țara, dotați cu vehicule puternice.

Despre organizarea concursului și priceperea piloților români, vedetele emisiunii de pe Discovery au numai cuvinte de laudă. ”Am petrecut seara foarte bine, am făcut cunoștință cu palinkacare mi-a dat dureri de cap de dimineață. Șoferii români sunt buni, pun pasiune în ceea ce fac și cred că au un talent înnăscut”, a mai spus Gary Humphrey.

Show-ul "Doi nebuni pe patru roţi" combină pasiunea pentru maşini şi cea pentru supravieţuire într-o singură emisiune, urmărindu-i pe Gary Humphrey, fost membru al trupelor speciale britanice, şi pe Bill Wu, mare pasionat de maşini, în tot felul de locuri incredibile unde sunt nevoiţi să înfrunte forţele naturii, alături de maşina lor, Ruby.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite