VIDEO Tânăr accidentat grav de o dubiţă, în timp ce mergea pe marginea Drumului European 85

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un grav accident de circulaţie s-a produs marţi dimineaţă pe drumul european 85, în dreptul localităţii Gura Câlnău. O dubiţă încărcată cu vin, care se îndrepta dinspre Focşani spre Buzău, a derapat şi a  izbit violent un pieton care se deplasa pe marginea drumului. Atât pietonul, cât şi şoferul dubiţei au ajuns la spital în stare gravă. Martorii spun că şoferul conducea cu viteză în momentul producerii evenimentului rutier.

Accidentul s-a produs în jurul orei 9, pe drumul european 85. Un focşănean în vârstă de 58 de ani, şoferul unei dubiţe aparţinând unei case de vinuri din judeţul Vrancea, a pierdut controlul volanului şi a izbit violent un pieton care circula pe trotuar. 

Potrivit martorilor evenimentului rutier, vinovat de producerea accidentului este şoferul dubiţei, care circula cu viteză într-o curbă cu vizibilitate foarte redusă.

Potrivit medicilor de la Unitatea Primiri Urgenţe, atât şoferul, cât şi pietonul, un tânăr din localitatea Mărăcineni, în vârstă de 19 ani, se află în stare gravă la spital. Poliţiştii care au efectuat cercetări la faţa locului spun că şoferul autoutilitarei nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

În zona accidentului, pe drumul european care leagă Moldova de Capitală s-a circulat alternativ, pe un singur sens, timp în care poliţiştii au efectuat cercetări la faţa locului.

Citeşte şi: O infractoare din Buzău, arestată după aproape zece ani de căutări prin Interpol

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite