VIDEO Sfârşit tragic pentru o femeie din Buzău. A plecat să voteze însă a murit înecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unei femei a fost găsit, în această dimineaţă, plutind într-un canal de irigaţii de pe raza comunei buzoiene Merei. Este vorba despre o bătrână din satul Ogrăzile care, cel mai probabil, a murit după ce a căzut accidental în canalul de irigaţii care traversează satul. Femeia plecase la vot, duminică, dar nu a mai ajuns acasă.

În timp ce mergea pe cărarea de pe marginea canalului, un localnic a văzut cum plutea pe apă corpul neînsufleţit al unei femei. Identitatea acesteia a fost stabilită la puţin timp după ce a fost scoasă la mal de către pompierii buzoieni. Cadavrul aparţine unei localnice în vârstă de 69 de ani. Vecinii femeii spun că de două zile nu se ştia nimic de ea. Duminică, plecase la vot însă nu s-a mai întors acasă. 

Asistenţii de la ambulanţă, sosiţi şi ei la faţa locului, nu au putut face nimic pentru victimă, fiind declarat decesul bătrânei. Cel mai probabil, spun vecinii, femeia a căzut accidental în canalul de irigaţii, în condiţiile în care ea mai obişnuia din când în când să consume băuturi alcoolice. 

Cadavrul femeii a fost transportat la Morga din Buzău, pentru efectuarea necropsiei. Totodată, poliţiştii buzoieni continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul femeii.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite