VIDEO Şanse de angajare pentru buzoienii prezenţi la Bursa locurilor de muncă. O multinaţională a făcut zeci de recrutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de buzoieni au stat la coadă pentru angajare
Sute de buzoieni au stat la coadă pentru angajare

Buzoienii nu mai fug de muncă. Dovadă stă interesul arătat sutele de şomeri care s-au prezentat la bursa generală de muncă, de la Buzău. Peste 700 de persoane şi-au încercat norocul în speranţa unui job bun. La final, mai bine de jumatate dintre cei prezenţi la bursă au fost selectaţi pentru angajare.

Sutele de şomeri din Buzău care s-au prezentat astăzi la prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an au venit cu speranţa că-şi vor găsi un serviciu cât mai bun, pe măsura pregătirii sau experienţei lor profesionale.

Au fost însă şi persoane care au venit la târgul de slujbe doar ca să-şi vizeze carnetul de şomer. Angajatorii prezenţi la bursa locurilor de muncă, găzduită de Liceul Agricol, nu au căutat doar oamenii cu experienţă ori calificare în domeniu ci foarte mulţi necalificaţi.

Cele mai multe slujbe, aproape 300, toate de operator de cablaj auto, au fost oferite de o companie multinaţională din domeniul construcţiilor de maşini, cu sediul în Ploieşti, care şi-a deschis o nouă fabrică la Urlaţi. Numai astăzi, firma a selectat pentru angajare 50 de buzoieni.

Prima bursă generală a locurilor de muncă din acest an, din judeţul Buzău, a fost organizată atât în municipiile Buzău şi Râmnicu Sărat, cât şi în oraşele Pătârlagele, Nehoiu şi Pogoanele.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite