VIDEO O tânără a murit după ce a intrat cu maşina într-un camion şi a ars în interiorul caroseriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Sfârşit cumplit pentru o tânără şoferiţă din Capitală. Fata a ars de vie după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens, s-a izbit de un camion şi a luat foc. Cadavrul a ars complet, iar singurul indiciu privind identitatea persoanei decedate este un permis găsit în maşină. Accidentul s-a petrecut în această după-amiază în apropiere de municipiul Buzău.

Din Loganul pe care îl conducea femeia nu a mai rămas nimic. Martorii spun că maşina făcea slalom pe şosea şi a intrat pe contrasens exact în faţa unui camion. 

Şocat, soferul acestuia povesteşte cum a încercat să evite impactul. „Veneam dinspre Buzău şi am văzut maşina din faţă care făcea slalom. La început s-a oprit, am crezut că s-a redresat, apoi, din nou, a intrat în balans şi a intrat în mine. Probabil a adormit, nu ştiu”, a spus Ionuţ Seceleanu, şoferul camionului.

Camionul mergea de la Întorsura Buzăului către Bucureşti, iar impactul s-a produs la câţiva kilometri de Buzău. Ambele maşini au ajuns pe câmp, iar Loganul deja şifonat serios a luat foc. Mai mulţi şoferi din trafic au oprit şi au încercat să stingă flăcările. Nu au reuşit iar femeia pe care nu au avut cum să o scoată dintre fiare a ars de vie.

Abia după ce flăcările au fost stinse, poliţiştii au putut verifica trupul carbonizat de pe scaunul şoferului. 

Poliţiştii au găsit în maşină certificatul de înmatriculare pe numele unui bărbat dar şi un permis de conducere pe numele unei tinere de 27 de ani cu domiciliul în Bucureşti. Pentru că trupul este complet carbonizat, nu şi-au dat seama decât că aparţine unei persoane de sex feminin. Urmează ca ancheta să stabilească dacă permisul de conducere găsit îi aparţinea tinerei gasite la volan.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite