VIDEO O femeie a murit în chinuri, prin autoincendiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie dintr-o localitate buzoiană a avut parte, miercuri seară, de o moarte groaznică. A luat foc, de la brâu în sus, în timp ce trebălui pe lângă aragaz. A apucat să iasă în curte însă, din păcate, nu a fost nimeni prin preajmă ca să o salveze.

Femeia avea 58 de ani, era din Tulcea, dar de trei ani locuia la Poşta Câlnău, la soţul ei. În ultima perioadă, stătea mai mult în gospodăria unui bătrân, pe care îl îngrijea. În casa acestuia s-a produs şi tragedia. În timp ce prăjea cartofi, hainele gospodinei s-au aprins instantaneu. A apucat să iasă în curte, însă la scurt timp a murit. Cadavrul a fost descoperit de soţul ei, atunci când s-a întors de la cârciuma din sat.

Sătenii cred, mai degrabă, că femeia era băută şi a căzut, pur şi simplu, peste aragaz.

Criminaliştii l-au audiat în primul rând pe proprietarul gospodăriei în care s-a produs decesul, un bătrân de 86 de ani. Acesta le-a spus anchetatorilor că se afla în altă cameră, întins în pat, atunci când femeia a luat foc.

Cadavrul femeii era ars în partea superioară, inclusiv la nivelul capului. Pe trup nu erau urme vizibile de violenţă, însă poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei pentru a putea stabili cauza exactă a morţii. 

Citeşte şi: A refuzat o şpagă de 15.000 de euro şi a fost ales „Poliţist de onoare al judeţului Buzău”

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite