VIDEO Luptătorul Ionuţ Moise şi tenismenul Ovidiu Ionescu, sportivii buzoieni ai anului 2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri seară, a avut loc „Gala Sportului Buzoian 2013”, eveniment organizat la fiecare sfârşit de an de Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport. Titlul de cel mai bun sportiv buzoian al anului  a fost acordat, ex-aequo, tenismenului Ovidiu Ionescu şi luptătorului Ionuţ Moise, ambii sportivi legitimaţi la CSM Buzău.

Pe treptele a doua şi a treia ale podiumului au urcat tot doi tenismeni, Constantin Cioti, respectiv Roxana Istrate. Alţi sportivi în Top 10 au fost Ştefan Codreanu (atletism), Theodor Frîncu (volei), Bogdan Bălăşoiu (atletism), Gabriela Dincă (box), Marina Baboi (atletism), Alina Eftimescu (box) şi Gabriela Drăghiciu (box). 

Cel mai bun antrenor buzoian al anului a fost desemnnat Mircea Dinu, directorul CSM Buzău, antrenorul secţiei de tenis de masă a clubului. 

De asemenea, cea mai bună echipă buzoiană a anului a fost desemnată Stejarul Buzău, grupare care a reuşit promovarea în prima ligă de rugby.

La categoria „sporturi neolimpice”, pe primul loc s-a clasat sportiva Florica Şercăianu (rachetomodele).

În clasamentul celor mai buni sportivi ai CSM Buzău, luptătorul Ionuţ Moise a câştigat bătălia cu tenisul de masă, fiind preferat înaintea tenismenilor Ovidiu Ionescu, Constantin Cioti, ambii pe locul 2, şi Roxana Istrate, locul 3.

Pentru că a fost vorba de o ediţie jubiliară, împlinindu-se 20 de ani de la înfiinţarea Direcţiei de Sport şi Tineret, în cadrul „Galei Sportului buzoian” au fost premiaţi mai mulţi sportivi şi antrenori care au obţinut rezultate remarcabile. 

Citeşte şi: Două medalii de aur pentru Roxana Istrate la Campionatul Naţional de Tineret la tenis de masă

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite