VIDEO Încă un spânzurat de podul de la Mărăcineni. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Podul de la Mărăcineni, din judeţul Buzău, a căpătat o faimă groaznică în ultima perioadă. La o lună după sinuciderea prin spânzurare a unui afacerist austriac, o tragedie parcă trasă la indigo a avut loc marţi dimineaţă. Trupul unui tânăr de aproximativ 30 de ani a fost găsit suspendat de grinzile metalice.

Un apel efectuat în zorii zilei la 112 a anunţat că trupul unui bărbat atârna la aproximativ doi metri sub podul metalic de la Mărăcineni. 

Un echipaj de la ISU a sosit imediat pentru coborârea cadavrului, iar la scurt timp au ajuns şi criminaliştii.

Chiar dacă au trecut mai multe ore de la macabra descoperire, anchetatorii nu l-au identificat încă pe tânărul care atârna în ştreang. 

Acesta nu a lăsat un bilet de adio şi nici nu avea asupra sa vreun document de identitate. Se ştie doar că are în jur de 30 de ani, era îmbrăcat bine şi purta ochelari de vedere. 

Oamenii legii trebuie să stabilească acum cine este tânărul decedat şi să facă lumină în acest caz bizar, tras parcă la indigo după sinuciderea de luna trecută a omului de afaceri austriac Rudolf Heinz.

Acesta era căsătorit de câteva luni cu o româncă mult mai tânără decât el şi se pare că motivul sinuciderii ar fi fost neînţelegerile din familie.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite