VIDEO Furt surprins de camerele video ale unui magazin de mobilă din Râmnicu Sărat. Poliţia încă îi caută pe hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Doi indivizi sunt căutaţi de poliţie, după ce au sustras încasările unui magazin de mobilă din Râmnicu Sărat, provocând o pagubă de aproximativ 7.000 de lei. Hoţii, care au profitat de neatenţia vânzătoarei, aflată la câţiva metri distanţă de ei, au fost filmaţi de camerele de supraveghere montate în magazin.

Pe înregistrare se vede cum bărbaţii pătrund în magazin în momentul în care atenţia vânzătoarei este captată de un grup de clienti. Unul dintre infractori se îndreaptă spre vânzătoare şi pare interesat de produse.

Cât timp colegul distrage atenţia angajatei, cel de-al doilea individ, care se preface că vorbeşte la telefon, merge la biroul unde erau ţinute încasările. 

Cel mai probabil, foloseşte un obiect ascuţit pentru a sparge sertarul şi după mai multe încercări reuşeste să îl deschidă.  Hoţul a luat aproape 7.000 de lei.

Suspecţii au părăsit apoi magazinul iar furtul a fost descoperit abia după câteva zeci de minute. Hoţii nu au fost încă prinşi. Dat fiind faptul că pe filmare se văd foarte clar chipurile celor doi hoti, poliţiştii spun că este doar o chestiune de timp până când vor da de urma lor.

                                                                                                                           SURSA: buzauoficial.ro

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri