VIDEO DN 2B a fost închis circulaţiei, de la limita judeţelor Buzău şi Brăila, din cauza poleiului. Traficul a fost reluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

La solicitarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, autorităţile judeţului Buzău au luat decizia de a închide DN 2B. Restricţia care a vizat la început segmentul de pe raza judeţului Brăila s-a extins ulterior şi pentru porţiunea care porneşte din municipiul Buzău. Spre seară traficul a fost reluat.

UPDATE Circulatia pe DN 2B Buzău -Brăila a fost reluată, însă se circulă în condiţii de iarnă. 

Poliţia  recomandă conducatorilor auto sa circule cu prudenta, cu viteza adaptata permanent conditiilor meteo si de trafic, precum si sa respecte indicatiile echipajelor de politie aflate in trafic sau in punctele de informare.

Potrivit IPJ Buzău, la ieşirea din municipiul Buzău se află echipaje de poliţie pentru informarea participanţilor la trafic cu privire la închiderea circulaţiei pe raza judeţului vecin.

Deocamdată se circulă pe segmentul din Buzău al drumului naţional DN 2B.

Zeci de maşini aflate în tranzit către Galaţi şi Brăila au rămas blocate la ieşirea din Buzău după ce drumul national DN 2B către Brăila a fost inchis din cauza poleiului format pe carosabil. Şoferii opriţi în trafic şi-au vărsat nemulţumirea pe poliţiştii din filtru.

Vremea rea va continua cel puţin până marţi noapte. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare de precipitaţii în general moderate cantitativ, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, polei, vreme deosebit de rece, valabilă în intervalul 19 martie, ora 06:00 – 20 martie, ora 21:00, la nivelul întregii ţări.

Potrivit meteorologilor, temporar vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în extindere treptată dinspre sud-vest. În jumătatea de sud a ţării şi la munte acestea vor fi în general moderate cantitativ. Se va semnala polei sau gheţuş, în special în sudul teritoriului, iar vântul va avea unele intensificări. Vremea se va menţine deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite