VIDEO Deţinut periculos, accidentat împreună cu gardienii săi, în autospeciala pentru arestaţi a Poliţiei Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BUZAU

Un deţinut extrădat din Marea Britanie după doi ani de căutari a fost accidentat în duba pentru arestaţi a Inspectoratului de Poliţie Buzău. Evenimentul s-a produs pe drumul naţional DN 1B care leagă Ploieşti de Buzău. Doi poliţişti de la arestul IPJ şi infractorul au ajuns în spital cu leziuni multiple.

Accidentul s-a produs la întoarcerea autospecialei de poliţie de la Curtea de Apel Ploieşti.  Arestatul transportat cu duba este un personaj căutat în toată lumea, mai bine de doi ani, de procurorii DIICOT. Pe numele acestuia era un dosar penal vechi din 2013 pentru infracţiuni de trafic de persoane şi proxenetism.

Bărbatul a fugit din ţară iar autorităţile au emis pe numele său mandat european de arestare.  La începutul lunii decembrie a fost extrădat în România de autorităţile britanice. DIICOT Buzău a făcut cerere de prelungire a mandatului de arestare preventivă până pe 31 ianuarie iar inculpatul a contestat măsura la Curtea de apel Ploieşti,  conform termenului care s-a judecat luni. 

Arestatul şi cei doi poliţişti din dubă au fost şi ei răniţi în urma accidentului din această dimineaţă, produs din cauza carosabilului alunecos. 

„Astăzi, în jurul orei 11.30, pe DN 1 B E577, o autospecială M.A.I., în timp ce se afla în misiune şi se deplasa din direcţia Ploieşti către Buzău a parăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Precizăm că toate persoanele aflate în autospecială sunt în afara oricărui pericol”, a transmis Biroul de presă al IPJ printr-un comunicat de presă.

Arestatul este acum păzit pe patul de spital pentru a nu dispărea din nou aşa cum a făcut acum 3 ani.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite