VIDEO Consumatori de etnobotanice, adunaţi de pe străzile Buzăului de poliţiştii locali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Doi consumatori de substanţe etnobotanice au ajuns, vineri, pe mâna poliţiştilor locali buzoieni. Primul, elev la un colegiu din municipiu, a fost depistat de poliţiştii care asigură paza respectivei unităţi de învăţământ, după ce acesta a încercat să evite contactul cu oamenii legii.

Un adolescent de 17 ani, elev în clasa a XI a la un colegiu din municipiul Buzău care a fost prins în curtea instituţiei, de către poliţiştii locali având asupra sa un plic cu o substanţă vegetală uscată de culoare verde şi o rolă cu foiţe de ţigară. 

Elevul ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi fost văzut în curtea unităţii de învăţământ că avea un comportament ciudat şi mai ales pentru a încercat să se ascundă de poliţiştii locali. 

Luat la întrebări băiatul le-a povestit poliţiştilor că produsele găsite asupra sa au fost cumpărate cu 25 lei de la o persoana care i-a spus ca sunt produse etnobotanice. Acesta a recunoscut că le-a achiziţionat pentru a le consuma acasă.

Un agent de poliţie locală aflat în timpul liber, a observat pe o stradă din Buzău, un tânăr de 23 de ani care părea băut şi încerca să-şi facă o ţigară cu ajutorul unor foiţe. Poliţistul l-a recunoscut pe bărbat ca fiind un consummator de substanţe interzise. 

Sosiţi la locul respectiv, colegii poliţistului au găsit asupra tânărului un plic de hârtie în care au găsit etnobotanice. Acesta le-a spus poliţiştilor că substanţele respective le avea pentru consum personal.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite