VIDEO Cezar Preda, PDL: Alegerea lui Iohannis, mai puţin meritul ACL iar Traian Băsescu, doar istorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
preda

PDL şi PNL nu au merite prea mari în rezultatul votului de duminică. Este declaraţia făcută astăzi de către deputatul Cezar Preda, liderul PDL Buzău, cel care crede că Iohannis a fost ales preşedinte în urma unui vot negativ dat lui Victor Ponta şi PSD-ului. Cezar Preda crede, de asemenea, că Traian Băsescu nu va avea nici un rol în viaţa şi activitatea noului ales.

Liderul democrat-liberalilor buzoieni, Cezar Preda, a făcut o declaraţie care sigur nu le va cădea bine unora dintre şefii săi de partid. Preda spune că PDL şi PNL nu au un niciun merit că Iohannis a fost ales preşedinte şi că a fost vorba de o reacţie a românilor la umilinţele la care au fost supuşi în ziua votului românii din Diaspora. 

”Ştim că nu noi suntem cei pe care i-a votat poporul ci oamenii l-au votat pe Iohannis. Noi nu am făcut altceva decât să încercăm să oprim această maşinărie mizerabilă a PSD de furt a alegerilor, întărită de transpartinicii care s-au dus acolo pe bani grei. Nu am avut nici un merit, nu că a fost Preda bun sau altul de la PNL sau PDL, ci a fost supărarea poporului pe Victor Ponta şi PSD. Noi am avut un candidat serios, un candidat bun, care a fost dorit , pentru că altfel lumea nu venea la vot”, a spus Cezar Preda.

Cezar Preda a mai declarat că ideea că Traian Băsescu va fi următorul premier este o ”marotă a PSD” , Cătălin Predoiu urmând a fi ales în fruntea Guvernului atunci când se va schimba majoritatea.

”Va trebui să uitaţi acest nume pe care Ponta şi trepăduşii lui îl folosesc. Băsescu nu va avea nici un rol în activitatea şi viaţa lui Iohannis. Ponta şi Băsescu sunt istorie. Avem un premier atunci când vom avea majoritate va fi Cătălin Predoiu. Asta cu Băsescu premier e o marotă a PSD ca să justifice faptul că nu pleacă din Guvern”, a spus Cezar Preda care a subliniat ideea că Victor Ponta şi actualul Guvern trebuie să demisioneze iar cei care sau majoritate să desemneze alţi oameni în fruntea Executivului. 

În cadrul aceleiaşi conferinţe, Preda a mai declarat că urmează vremuri grele pentru primarii şi consilierii care, profitând de ordonanţa privind migrarea politică, au trecut la PSD. Deşi candidatul dreptei a câştigat alegerile, reprezentanţii PDL şi PNL spun că vor depune plângeri penale la poliţie pe numele tuturor persoanelor care au solicitat urna mobilă. Adică, vor fi subiectul cercetărilor oamenilor legii nu mai puţin de  3219 alegători din judeţ care au votat la urna mobilă. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite