VIDEO-Buzoienii au înlocuit câinele cu porcul-Vezi aici cum arată un porc domestic plimbat în lesă pe străzile oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă doriţi să vă cumpăraţi un animal de casă trebuie să ţineţi cont neapărat de tendinţe. Nu se mai poartă câinii, căţeluşii, pisicile, şi nici măcar iguanele. La urma urmei este şi normal, atâta timp cât nu fac decât să mănânce şi să facă mizerie. La Buzău, când vine vorba de animalele de companie, oamenii sunt cat se poate de inventivi.

Au găsit metoda de a îmbina plăcutul cu utilul şi de a îmbina masa de Crăciun cu nevoia de afecţiune. Ce e drept, este cam scump dar măcar ai ceva foloase de pe urma lui.

Vezi aici alte situaţii aberante din Buzău:

EXCLUSIV (VIDEO) Incredibil: O pun să cânte imnul, deşi e surdo-mută!

VIDEO Ultima distracţie a băieţilor de cartier din Buzău: vandalizarea rablelor

Au demonstrat-o doi buzoieni care au pus mână de la mână şi şi-au cumpărat un Ghiţă de toată frumuseţea. Nu ştim deocamdată unde îl cresc dar după cum arată cu certitudine este bine hrănit. Şi ca animalul să nu fie stresat, şi de Crăciun să poată mânca şuncă şi şorici bio, cei doi buzoieni îl scot şi la plimbare.

VIDEO Buzău: Bătaie de joc - Apele năvălesc în comună iar autorităţile se încălzesc cu alcool

Nu, nu în jurul coteţului sau pe un câmp din apropeiere, ci în plină stradă, pe trotuar ca să îşi mai clătească şi bietul animal ochii.

Rămâne de văzut dacă, de Ignat, porcul plimbat pe bulevard va fi tăiat brutal de cei doi stăpâni sau asomat, cum ne impune Uniunea Europeană.

VIDEO Parc auto cât un teren de fotbal, făcut scrum într-o oră

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite