VIDEO Accident surprins de o cameră de supraveghere din Buzău. După ce a lovit un biciclist de 8 ani, şoferul a dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
buzau

Un băiat de 8 ani, din Buzău, care se plimba cu bicicleta pe trotuar, a fost lovit de un autoturism care ieşea din curtea unei spălătorii. Întâmplarea a fost surprinsă de o cameră de supraveghere iar înregistrarea i-a ajutat pe poliţişti să dea de şoferul neatent, care părăsise locul accidentului.

Pe înregistrare se observă cum şoferul, un tânăr de 30 de ani, nu s-a asigurat deloc la ieşirea din curte. Copilul trântit pe astfalt s-a ridicat după câteva secunde, apoi şoferul a coborât din autoturism şi a schimbat câteva cuvinte cu victima sa. 

Deşi a văzut că băiatul sângerează, a decis să urce la volan şi să fugă de la locul accidentului. Copilul, care avea mai multe julituri în zona feţei şi la mâna stângă, a fost transportat cu o ambulanţă la spital, însă nu a rămas internat. 

Şoferul a fost prins după ce poliţiştii i-au identificat autoturismul cu ajutorul imaginilor suprinse de camera de supraveghere. A rămas fără permis şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. 

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite