VIDEO Accident în lanţ, pe centura Buzăului. Cu toate că una dintre maşini a fost făcută praf, nu au existat decese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată maşina din care au scăpat cu viaţă doi oameni
Aşa arată maşina din care au scăpat cu viaţă doi oameni

Doi buzoieni au văzut moartea cu ochii, în această dimineaţă, atunci când au fost implicaţi într-un accident rutier pe şoseaua de centură a Buzăului. Autoturismul Opel cu care se deplasau a fost izbit în spate de un camion şi proiectat pe contrasens, moment în care a fost lovit de un Mini Cooper. În ciuda impactului desosebit de puternic, şoferul şi pasagerul din Opel s-au ales doar cu câteva zgârieturi.

Accidentul s-a produs în dreptul cimitirului de lângă fabrica de bere, în momentul în care şoferul autoturismului Opel încerca să vireze la stânga pentru a intra în parcarea unui restaurant. 

”Veneam dinspre pod şi voiam să virez la stânga, pe o porţiune cu linie întreruptă. Am redus viteza, m-am încadrat pe axul drumului pentru a aştepta să treacă cel din sens opus. Am văzut că din spate venea camionul şi fiind cu colegul am şi zis băi ăsta intră în noi. Nu a frânat, nimic. Ne-a proiectat pe contrasens şi s-a produs nenorocirea. El a rămas înţepenit şi a fost rănit uşor la cap. Am scăpat cu o singură zgârietură dar maşina este zob făcută”, a declarat Lucian Mărunţiş, şoferul autoturismului Opel.

Din impactul violent, bucăţi din caroseria Opelului s-au împrăştiat pe o suprafaţă de peste 20 de metri pătraţi. Poliţiştii spun că de vină pentru producerea coliziunii se face şoferul camionului, un vrâncean de 32 de ani. Nici unul dintre şoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

”În această dimineaţă am fost anunţaţi de producerea unui accident pe şoseaua de centură. Din primele verificări am constatat că un autocamion nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autoturismul din faţă iar în urma impactului l-a proiectat pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism”, a declarat inspectorul principal Cosmin Ichim, de la Poliţia Rutieră Buzău.

Pe durata măsurătorilor făcute de poliţie, circulaţia rutieră pe şoseaua de centură a fost restricţionată, din această cauză formându-se coloane mari de vehicule pe ambele sensuri.

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite