VIDEO A fost iar accident în intersecţia de lângă Şcoala 8. O gravidă a fost rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Continuă şirul de accidente grave într-o intersecţie de lângă gara din Buzău. O gravidă a trecut prin clipe de coşmar după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de un şofer neatent care nu a oprit la stop în intersecţia blestemată. Femeia a ajuns în stare de şoc la spital.

Accidentul s-a produs spre orele amiezii. Un şofer de 53 de ani, din Buzău, aflat la volanul unui autoturism Fiat care circula pe strada Plevnei, nu a oprit la stop şi a izbit un Seat care circula regulamentar, pe strada Colonel Buzoianu, drum cu prioritate. După coliziune, ambele maşini au fost avariate.

Alertaţi de zgomot, mai mulţi vecini au sărit să o scoată pe gravidă din maşină. Tânăra a fost transportată la spital, în stare de şoc, cu traumatisme la membre şi la cap. Celălalt şofer şi soţia sa au refuzat ajutorul asistenţilor de la Ambulanţă, spunând că nu au suferit traume în urma accidentului .

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii accidentului. Localnicii din zonă sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că autorităţile nu nu iau măsuri pentru a preveni astfel de evenimente, deşi au solicitat în scris Primăriei montarea dispozitivelor de reducere a vitezei.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite